Опит от употреба Traugel

Пациенти от цял свят вече са изпитали полезните ефекти на Trausgel. Някои от тях споделят своя преглед на опита от използването на гела.

Опит с използването на гел Traugel от Otakar от Прага

опит с TraugelПовече от 8 години страдам от артрит на коленните стави. През това време използвах различни мазила, таблетки, физиотерапия. Лекарят ме посъветва да опитам новия Traugel гел за артрит. Преди не знаех нищо за това, прочетох рецензии, проучих състава, как да използвам гела. Привлечени от естествения състав на лекарството и лекотата на употреба. Гелът е подходящ за хора на всяка възраст, препоръчва се за спортисти. Поръчах гела на официалния сайт на производителя. Продава се в мека тубичка, има приятна миризма и текстура, която бързо се абсорбира.

В продължение на 2 месеца редовно втривах Traugel в областта на коленете. След всяко приложение се наблюдава намаляване на болезнеността, след 10 дни подвижността на ставата се увеличава и болката става незначителна. И месец по-късно изчезнаха напълно. Направиха ми рентгеново изследване, което показа, че съединителната и хрущялната тъкан започнаха да разрастват. Лекарят препоръчва да продължи лечението още един месец. Сега съм сигурен, че болката, която се появяваше при ходене, изчезна, подвижността на ставите се подобри.

Препоръчвам използването на гела на всички, които страдат от ставни заболявания, както и аз.