Отзиви за Traugel

 • Димитър
  Артритът на ставите на ръцете ми се появи след като се пенсионирах. Минах през много лекари, препоръчаха ми инжекции, хапчета, мехлеми, но подвижността на ставите само се влоши, вече мислех, че напълно ще загубя способността си дори да се храня сам. Научих за Traugel! Това е истинско чудо! Само за няколко месеца забравих за болестта.
  Traugel
 • Николай
  Всички мъже в нашето семейство имаха ставни заболявания. Лекарят ми препоръча отрано да започна профилактика. Посъветва ме Traugel. Той каза, че това е нов инструмент, който няма аналози. Използвам гела профилактично два пъти годишно и съм сигурна, че мога да предотвратя ставни заболявания.
  Traugel
 • Пенка
  Преди четири години ми поставиха диагноза ревматоиден артрит. Лекувах се дълго време с хапчета и мехлеми, но облекчението беше временно, а ставите продължиха да се срутват. Бях посъветван от нов лекар и той ми препоръча да опитам лечение с traugel гел. След месец лечение болката напълно изчезна, подвижността на ставите се увеличи.
  Traugel
 • Мария
  Професионално се занимавам със спорт, ставите ми са постоянно подложени на повишено натоварване. Имаше остри болки в раменната става и гръбначния стълб. Един колега посъветва Traugel. Само за седмица бях без болка и успях да се върна на работа. Traugel ми помогна много!
  Traugel
 • Даниела
  Преди месец се качвах по стълбите и си изкълчих крака. Според резултатите от изследването е потвърдено изкълчване на колянна става и разкъсване на сухожилие. Един приятел ми препоръча Traugel, с помощта на този инструмент аз ходя отново!
  Traugel
Потребителска оценка Traugel
4
28